Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@02:18:13 GMT

آیا برای خرید خودرو پول کم دارید؟

تاریخ انتشار: ۲ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۵۷۸۸۸

آیا برای خرید خودرو پول کم دارید؟

خرید خودرو در شرایط فعلی اقدام عاقلانه‌ای است یا اگر صبر کنیم، قیمت‌ها پایین می‌آیند؟ این پرسش ذهن بسیاری از مردم را به خود مشغول کرده است.

به گزارش ایسنا بنابر اعلام همراه مکانیک، نگاه خوش‌بینانه‌ای که پس از پایان دوره ترامپ در دنیا رقم خورد، موجب شد از سال گذشته مردم ایران امیدوارانه به وقایع سیاسی و اقتصادی سال ۱۴۰۰ چشم بدوزند و برای خرید کالاهای اساسی مانند خودروی مصرفی دست نگه دارند؛ بلکه از این ستون به آن ستون فرجی شود و قیمت ماشین به تعادل برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱۴۰۰ فرا رسید و نه‌تنها خبری از تعادل نشد؛ بلکه صعود چندباره قیمت ارز موجب شد قیمت‌ روز خودرو از آنچه بود هم گران‌تر شود و سال با گرانی استارت خورد.

حال با این قیمت‌های سرسام‌آور برای خودرو، افراد بسیاری توانایی خرید خودرو موردنظر خود را از دست داده‌اند و مجبورند به مدل پایین‌تر از ماشین دلخواه خود قانع شوند. اما ما در این مقاله، راه‌حل جذابی برای این افراد پیشنهاد می‌دهیم. اگر فکر می‌کنید بودجه کافی برای خرید خودرو مورد علاقه خود را در اختیار ندارید، آشنایی با طرح خرید اقساطی همراه مکانیک را از دست نداده و تا انتهای مقاله را بخوانید.

خودروی صفر یا کارکرده، کدام بهتر است؟

اینکه شما خودرو صفر بخرید یا کارکرده، کاملا به خودتان و بودجه‌ای که در اختیار دارید بستگی دارد. مهم‌ترین نکته‌ای که در زمان خرید خودرو کارکرده باید به آن توجه کنید، سلامت فنی و بدنه خودرو است. متاسفانه پیش از این بسیاری از افراد را دیدیم که ناآگاهانه خودرو کارکرده را با قول سلامت کامل خریده‌اند و بعد از مدتی اشکالات خودرو نمایان شده است. باید توجه داشته باشید که بهتر است چک‌کردن سلامت خودرو دست‌دوم را به یک کارشناس بسپارید تا از زیان‌های بعدی جلوگیری کنید.

شرایط استفاده از خرید خودرو اقساطی در همراه مکانیک

خرید خودرو اقساطی یکی از خدماتی است که در همراه مکانیک ارائه می‌شود. شرایط استفاده از این طرح را در ادامه می‌خوانید:

·         درحال حاضر این طرح فقط در تهران و کرج اجرا می‌شود تا به‌زودی امکان ارائه آن در دیگر مراکز استان‌ها فراهم شود.

·         اگر تنها نیمی از بودجه خودرو (حداقل ۵۰ میلیون تومان) را در اختیار داشته باشید، می‌توانید برای خرید خودرو مورد نظرتان اقدام کنید.

·         خودروهایی داخلی کارکرده نباید عمری بیش‌تری از ۷ سال داشته باشند و کارکرد آن‌ها نیز نباید بیش‌تر از ۱۰۰.۰۰۰ کیلومتر باشد.

·         خودروهای خارجی کارکرده نباید عمری بیش‌تر از ۵ سال داشته باشند و کارکرد آن‌ها نباید از ۱۲۰.۰۰۰ هزار کیلومتر بیش‌تر باشد.

·         در صورتی که قصد خرید خودرویی خارج از نمایشگاه همراه مکانیک را داشته باشید، تیم همراه مکانیک همراه شماست و با فروشنده ماشین مذاکرات لازم را انجام می‌دهد.

·         داشتن ضامن برای تسهیلات زیر ۱۰۰ میلیون تومان نیازی نیست، اما برای مبالغ بیشتر نیاز به ضامن است.

دیگر شرایط، جزییات و سوالات موجود را می‌توانید در صفحه فروش خودرو اقساطی همراه مکانیک ببینید. یک فایل pdf از سوالات متداول در این زمینه تهیه شده که ازطریق همین سایت قابل دسترس است.

فروش اقساطی خودرو، در شرایط نابسامان اقتصادی که روزانه شاهد گران‌تر شدن خودرو و کاهش قدرت خرید مردم هستیم می‌تواند به افرادی که قصد خرید قسطی خودرو را دارند امکان رسیدن به ماشین دلخواهشان را بدهد. همان‌طور که می‌دانید در فرایند لیزینگ خودرو، خریدار مبلغ به توافق رسیده شده را به صورت قسطی به شرکت لیزینگ مورد نظر پرداخت می‌کند. از جمله مزایای خرید اقساطی خودرو می‌توان به تنوع در طرح خودروها و کوتاه بودن زمان واگذاری اشاره کرد.

« خرید اقساطی خودرو همراه مکانیک » یکی از خدماتی است که در همراه مکانیک اجرا می‌شود و فرصت بسیار ویژه‌ای را در اختیار مشتریان قرار می‌دهد. بنابراین اگر از آن دسته از افرادی هستید که داشتن ماشین مورد علاقه‌تان برایتان آرزویی دست نیافتنی است، همین الان وارد سایت همراه مکانیک شده و درخواست خود را ثبت کنید و یا با شماره تلفن ۰۲۱۴۵۶۱۲۰۰۰ تماس بگیرید و سوالات خود را از مشاوران ما بپرسید.

انتهای رپرتاژ آگهی 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: قیمت روز خودرو خودرو خرید خودرو همراه مکانیک همراه مکانیک خرید خودرو برای خرید بیش تر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۵۷۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشمندان درباره «جهان‌های موازی» چه می‌گویند؟

نظریه جهان‌های فراوان که برخی از آن به جهان‌های موازی، بس‌گیتی یا چندجهانی یاد می‌کنند، شاید همه ویژگی‌های یک نظریه علمی معتبر را نداشته باشد، اما ویژگی‌ها و پیامدهای آن حتی توجه مردم عادی را جلب می‌کند. فیزیک‌دانان در تازه‌ترین پژوهش‌ها گفته‌اند که ابعاد جهان‌های موازی بی‌نهایت نیست، بی‌اندازه بی‌نهایت است!

به گزارش خبرآنلاین، «آلبرت اینشتین» با تمام نبوغ و دانش خود، تفسیر آماری مکانیک کوانتومی را قبول نداشت و این مفهوم را در جمله معروف «خدا تاس نمی‌اندازد» عنوان کرد. «نیلز بوهر» هم که از پایه‌گذاران مکانیک کوانتومی بود، در پاسخ اینشتین گفت: «به خدا نگو چه‌کار کند!».

تحقیقات فیزیک‌دانان طی نیمه دوم قرن بیستم نشان داد که نه‌تنها تعبیر اینشتین در تاس‌بازی اشتباه بود که کازینوی عظیم فیزیک کوانتومی به‌احتمال زیاد دارای اتاق‌هایی بسیار بیشتر از هر آن چیزی است که تاکنون تصور می‌کردیم. حال «ارسلان عادل» و همکارانش در دانشگاه کالیفرنیا در دیویس (UCD)، آزمایشگاه ملی لس‌آلاموس در ایالات متحده و انستیتو فدرال فناوری سوئیس در لوزان می‌گویند که به نظر می‌رسد تعداد این اتاق‌های اضافی، نهایتی ندارد!

این پژوهشگران در مقاله‌ای در آرکایو، نقشه واقعیت بنیادین را دوباره ترسیم کرده‌اند تا نشان دهند که نحوه ارتباط ما با اشیاء در فیزیک، ممکن است مانع از مشاهده چشم‌انداز عظیم عالم شود.

تفسیر آماری عالم

نزدیک به یک قرن است که درک ما از واقعیت، تحت تأثیر نظریه‌ها و مشاهداتی که زیر پرچم مکانیک کوانتومی مطرح شده‌اند، پیچیده شده است. روزگاری که می‌شد اندازه‌گیری‌های دقیقی از اجسام انجام داد و سرنوشت محتوم آن‌ها را با معادلات مکانیک، ترمودینامیک، الکترومغناطیس و نسبیت تعیین کرد، گذشته است.

برای درک تاروپود بنیادینی که عالم را تشکیل داده است، به ریاضیاتی نیاز داریم که بازی احتمالات را به اندازه‌گیری‌های حدودی و غیرقطعی مرتبط کند؛ و این، به دور از دیدگاه شهودی عالم است.

بر اساس تعبیر کپنهاگی مکانیک کوانتومی، به نظر می‌رسد که امواج هر احتمالی همیشه وجود دارند، تا زمانی که آن اتفاق قطعی می‌شود و دیگر احتمالات به ناگاه ناپدید می‌شوند. حتی در حال حاضر هم کاملاً مشخص نیست که درنهایت، چه چیزی سرنوشت گربه شرودینگر را تعیین می‌کند.

نظریه جهان‌های موازی

اما این‌همه ابهام، مانع از آن نشده است که دانشمندان از دیدگاه‌ها و ایده‌های مختلف دست بکشند. «هیو اِوِرِت» (Hugh Everett)، فیزیک‌دان آمریکایی در دهه 1950 (۱۳۳۰) نظریه جهان‌های موازی را پیشنهاد کرد که بر اساس آن، همه اندازه‌گیری‌های محتمل، واقعیت خود را پایه‌گذاری می‌کنند. به بیان ساده‌تر می‌توان این نظریه را چنین توضیح داد که انبوهی از جهان‌های موازی داریم که هر اتفاق امکان‌پذیری در یکی از آن‌ها به شکل تصادفی رخ می‌دهد. آنچه جهان ما را در مقایسه با دیگر جهان‌ها پراهمیت می‌کند، صرفاً آن است که ما در حال مشاهده آن پدیده هستیم.

مدل «جهان‌های متعدد» اِوِرِت را از نظر علمی نمی‌توان «نظریه» دانست (مانند نسبیت یا مکانیک کوانتومی) و نمی‌توان آن را با مکانیک کوانتومی مقایسه کرد که شگفتی‌های مطلق را در پدیده‌ای محسوس به نمایش می‌گذارد؛ بااین‌حال محاسبات فیزیک‌دانان نظریه ریسمان، تعداد حدود ۱۰ به توان ۱۰۰ جهان موازی را محتمل می‌داند؛ یعنی چند ده میلیارد میلیارد میلیارد میلیارد میلیارد میلیارد میلیارد میلیارد میلیارد میلیارد میلیارد عالم!

در مدل چندجهانی (برخی آن را «بس‌گیتی» ترجمه کرده‌اند)، با برداشتی از بی‌نهایت عالم از احتمال‌ها شروع می‌کنیم که به زبان فیزیک‌دانان، همان مجموع همه انرژی‌ها و موقعیت‌های شناخته‌شده تحت عنوان «هملیتونین سراسری» است و سپس، روی هر چیزی که توجه‌مان را جلب کند، تمرکز می‌کنیم. بدین ترتیب احتمال‌های نامتناهی را درون زیرسیستم‌های همیلتونی مشخص‌تر و به‌مراتب مدیریت‌پذیرتر، محدود می‌کنیم.

ذره‌بین فریبنده

حال این سؤال مطرح می‌شود که این تمرکز یا بزرگ‌نمایی، درعین‌حالی که می‌تواند ادراکی از نامتناهی در اختیارمان قرار دهد، آیا می‌تواند مانع مشاهده چشم‌انداز کلی شود؟ آیا این کار، رویکرد کوته‌فکرانه‌ای نیست که از آشنایی ما با برخی از اشیاء ریزمقیاس (میکروسکوپی) برآمده باشد؟

به‌بیان‌دیگر، می‌توان این‌طور توضیح داد که در آزمایش گربه شرودینگر، ما به‌راحتی می‌پرسیم که آیا گربه در داخل جعبه، زنده است یا مرده؛ اما هرگز در نظر نمی‌گیریم که آیا بوی نامطبوعی از جعبه منتشر می‌شود یا اینکه میز زیر جعبه، گرم است یا سرد.

پژوهشگران در تلاش برای تعیین اینکه آیا تمایل ما به حفظ تمرکز بر آنچه در داخل جعبه است، اهمیتی دارد یا نه؛ الگوریتمی را توسعه دادند تا بررسی کنند که آیا ممکن است برخی از احتمالات کوانتومی موسوم به «حالت‌های اشاره‌گر»، کمی سرسختانه‌تر از دیگر احتمال‌ها تنظیم شوند و درنتیجه سبب شوند که برخی از ویژگی‌های حیاتی با احتمال پایین‌تری درهم تنیده شوند.

اگر چنین باشد، جعبه توصیف‌کننده گربه شرودینگر تا حدی ناقص است مگر آنکه ما فهرست طولانی عواملی را در نظر بگیریم که بالقوه در سراسر کیهان پراکنده‌اند.

ارسلان عادل، فیزیکدان UCD در توضیح این ایده می‌گوید: «برای مثال شما می‌توانید بخشی از زمین و کهکشان آندرومدا را در یک زیرسیستم داشته باشید و این زیرسیستم، کاملاً درست است». در تئوری، هیچ محدودیتی برای تعریف زیرسیستم‌ها وجود ندارد و فهرست طولانی از حالت‌های دور و نزدیک را می‌توان در نظر گرفت که هرکدام، واقعیت را با اندکی تغییر پدید می‌آورند.

پژوهشگران با اتخاذ رویکرد جدید در نظریه چندجهانی (جهان‌های متعدد) اِوِرِت، به پاسخی رسیده‌اند که آن را تفسیر «جهان‌های بسیار فراوان‌تر» نامیده‌اند. تفسیر جدید، مجموعه‌ای بی‌شمار از احتمال‌ها را در نظر می‌گیرد و آن را در بازه بی‌نهایتی از واقعیت‌ها ضرب می‌کند که در شرایط معمولی آن‌ها را در نظر نمی‌گیریم.

روش نوین هم با شباهت زیادی به تفسیر اصلی، بیش از آن‌که درباره رفتار عالم توضیحی ارائه دهد، به تلاش ما برای مطالعه گام‌به‌گام آن در هر لحظه اشاره دارد.

پژوهشگران امیدوارند که این الگوریتم بتواند در توسعه راه‌های بهتر برای کاوش سیستم‌های کوانتومی مانند الگوریتم‌های داخل کامپیوتر، کاربرد داشته باشد.

دیگر خبرها

  • شکار سوژه‌های سرقت مقابل مدارس
  • با کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان صاحب خودرو شوید!
  • فروش اقساطی خودرو کارکرده؛ رونمایی از تب جدید معاملات خودرویی
  • اگر برای خرید کشنده فاو در بورس تردید دارید، این مقاله را بخوانید
  • دانشمندان درباره «جهان‌های موازی» چه می‌گویند؟
  • سقوط خودرو در دره جاده صیدون یک کشته و ۹ مصدوم به همراه داشت
  • (تصاویر) «چری» با طراحی متحول شده در نمایشگاه پکن رونمایی شد
  • گیر واردات خودرو‌های کارکرده کجاست؟
  • گیر واردات خودروهای کارکرده کجاست؟
  • اگر برای خرید کشنده فاو در بورس تردید دارید، بخوانید